Pieni yrityslaina ravintola-alalle

Ravintola-ala on jatkuvassa murroksessa. Uusia trendejä tulee ja menee. Korona rokotti kävijöitä, inflaatio nosti kustannuksia. Joskus menee hyvin, välillä on hiljaista. Halusitpa laajentaa tai tarvitset kassaan rahaa arjesta selviytymiseen, pieni yrityslaina voi auttaa.

Hae rahoitusta

LainapalveluHae tästä


1000 - 100 000 €. Lainapäätös saman päivän aikana. Nopea ja helppo hakemus.
1000 - 200 000 euroa yrityslainaa. Hakemus minuutissa, tarjous jopa tunnissa!
Kilpailuta PK-yrityksen laina. Saat useita tarjouksia, joista voit valita.
Kilpailuta laina. Saat useita tarjouksia 24 tunnissa. Kaikki yhtiömuodot.


Olitpa sitten lanseeraamassa uutta ravintolakonseptia, kunnostamassa olemassa olevaa tilaa tai laajentamassa ravintolaasi, yrityslainat tarjoavat tarvittavan pääoman kattamaan käynnistyskustannukset, laitehankinnat, käyttöpääoman, markkinointitoimenpiteet ja paljon muuta.

Joskus käyttöpääoma hupenee ja tarvitaan lisärahoitusta hiljaisesta kaudesta selviämiseen. Sekin hoituu yrityslainan avulla.

  • Käyttöpääomalainat: Tarjoa likviditeettiä toimintakulujen, kuten henkilöstön palkkojen, varastojen ja muiden juoksevien kulujen kattamiseksi.
  • Laiterahoitus: Antaa ravintoloiden omistajille mahdollisuuden hankkia erikoiskeittiölaitteita, POS-järjestelmiä ja huonekaluja.
  • Laajennuslainat: Tukee ravintoloiden kasvua, mukaan lukien uusien toimipaikkojen avaaminen tai lisätilan ottaminen käyttöön.

Yhteenveto

Pieni yrityslaina antaa ravintolalle mahdollisuuden käynnistää toimintansa, laajentaa toimintaansa, avata uusi toimipiste, remontoida vanhaa tai vaikka ihan vaan maksaa palkat hiljaisina akkoina.