Pieni yrityslaina markkinointitoimistolle tai mediatoimistolle

Pieni yrityslaina mediatoimistolle tai markkinointitoimistolle

Markkinointitoimistoilla ja mediatoimistoilla on keskeinen rooli tuotemerkkien muokkaamisessa, kiehtovien kampanjoiden luomisessa ja muiden yritysten liiketoiminnan kasvun edistämisessä. Joskus kuitenkin käy niin, että toimistolla itsellään on tarvetta lisärahoituksella. Syitä voi olla monia: vaikeat ja hiljaiset ajat, odottamattomat kulut, halu laajentaa toimintaa, remontoida toimitiloja tai hankkia uudet toimitilat. Joskus rahaa kaipaa ihan palkanmaksuun ja vuokraan. Silloin pieni yrityslaina voi auttaa!

Hae rahoitusta

LainapalveluHae tästä


1000 - 100 000 €. Lainapäätös saman päivän aikana. Nopea ja helppo hakemus.
1000 - 200 000 euroa yrityslainaa. Hakemus minuutissa, tarjous jopa tunnissa!
Kilpailuta PK-yrityksen laina. Saat useita tarjouksia, joista voit valita.
Kilpailuta laina. Saat useita tarjouksia 24 tunnissa. Kaikki yhtiömuodot.


Pienet yrityslainat tarjoavat taloudellisen työkalun, jonka avulla niin pieni kuin iso markkinointitoimisto voi rahoittaa toimintaansa tarpeen vaatiessa. Eri tyyppisiä lainoja ovat muun muassa seuraavat.

  • Käyttöpääomalainat: Voit hallita toimintasi kuluja, palkata uusia kykyjä ja rahoittaa asiakasprojekteja. Osaava tiimi on välttämätön toimiston menestykselle. Pienyrityslainat voivat kattaa rekrytointikulut, koulutuksen ja ammatillisen kehityksen aloitteet.
  • Markkinointilaina: Tehokas markkinointi on välttämätöntä myös toimistolle itselleen. Pieni yrityslaina voi rahoittaa markkinointitoimenpiteitä, jotka esittelevät toimiston asiantuntemusta, houkuttelevat uusia asiakkaita ja säilyttävät olemassa olevia asiakkaita.
  • Teknologiainvestoinnit: voit ottaa käyttöösi huippuluokan ohjelmistot, data-analytiikkatyökalut ja luovat alustat.
  • Laajennuslainat: Voit ostaa uudet toimitilat, remontoida vanhoja, avata uuden toimipisteen, monipuolistaa palveluita tai päästä uusille markkinoille esimerkiksi ulkomaille.

Tarvitaanko vakuus?

Suurin osa pienistä yrityslainoista on ilman vakuuksia. Käytännössä tämä kuitenkin tarkoittaa, että laina vaatii henkilötakauksen joko yhdeltä tai kahdelta henkilöltä (riippuen lainan suuruudesta ja valitsemastasi lainapalvelusta). Jos kuitenkin tarvitset isomman lainan esimerkiksi uuden toimitilan ostamiseen, silloin lainan osittaisena vakuutena voi toimia ostettava kiinteistö.

Yhteenveto

Pieni yrityslaina mediatoimistolle tai markkinointitoimistolle voi auttaa toimistoa laajentamaan toimintaansa, avaamaan uusia toimipisteitä tai ihan vaan selviytymään vaikeista ja hiljaisista ajoista. Lainaa voi käyttää investointeihin, palkanmaksuun tai käytännössä melkein mihin tahansa. Vertaa lainapalvelut kätevästi verkossa ja hae yrityslainaa!