Pieni yrityslaina autokorjaamolle

Pieni yrityslaina autokorjaamolle

Autokorjaamon pyörittäminen vaatii muutakin kuin ammattitaitoa – se nimittäin vaatii rahaa laitekustannusten, toimitilojen, työntekijöiden palkkojen ja markkinointikulujen kattamiseksi. Yrittäjän itsensäkin pitäisi jäädä toiminnasta voitolle ja saada ruokaa jääkaappiin. Joskus kuitenkin käy niin, että ajat ovat tavallista vaikeammat ja hiljaisemmat – tai jokin kone tai työkalu yksinkertaisesti pitää uusia tai päivittää. Kun taas ajat ovat paremmat, voi toiminnan laajentuminen taas vaatia ylimääräistä pääomaa. Pieni yrityslaina voi joskus olla oivallinen työkalu autokorjaamon rahoitustarpeisiin.

Hae lainaa helposti

LainapalveluHae tästä


1000 - 100 000 €. Lainapäätös saman päivän aikana. Nopea ja helppo hakemus.
1000 - 200 000 euroa yrityslainaa. Hakemus minuutissa, tarjous jopa tunnissa!
Kilpailuta PK-yrityksen laina. Saat useita tarjouksia, joista voit valita.
Kilpailuta laina. Saat useita tarjouksia 24 tunnissa. Kaikki yhtiömuodot.


Kuluja on monenlaisia

Autokorjaamon toiminta synnyttää jatkuvia käyttökustannuksia. Palkat, vuokrat tai kiinteistön omistamiseen liittyvät kustannukset, työkalut, varaosat ja niin edelleen. Käyttöpääomaa siis pitää olla jatkuvasti saatavilla moneen eri tarpeeseen.

  • Laiterahoitus: Lainat, jotka on suunniteltu auttamaan korjaamoja ostamaan tai vuokraamaan työkaluja, hissejä ja muita tärkeitä laitteita.
  • Käyttöpääomalainat: Lyhytaikaiset lainat, jotka auttavat hallitsemaan kassavirran vaihteluja huippu- ja ruuhkakauden ulkopuolella.
  • Kasvulainat: Lainat, joiden tarkoituksena on helpottaa uusien toimipisteiden avaamista tai palvelutarjonnan laajentamista.

Pienet yrityslainat voivat olla vakuudellisia tai vakuudettomia. Vakuudelliset lainat vaativat nimensä mukaisesti vakuuksia, kuten laitteita tai omaisuutta, kun taas vakuudettomat lainat ovat useimmiten henkilötakauksella taattuja. Useimmiten pieni laina on henkilötakauksella eikä vaadi reaalivakuuksia.

Yhteenveto

Pieni yrityslaina voi tarjota oivallisen työkalun autokorjaamon kulujen rahoittamiseen. Olipa sinun tarpeen hankkia laitteita, maksaa palkkoja, remontoida kiinteistöäsi, hankkia uusi toimipiste, ostaa työkaluja tai vaikkapa muuten laajentaa palvelujasi autokorjaamosta vaikkapa automaalaamoon – yritysrahoitus auttaa.