Pieni yrityslaina metallipajalle

Pieni yrityslaina metallipajalle

Metallipajat ovat keskeisiä käsityötaidon keskipisteitä, jotka tekevät monimutkaisia metallitöitä. Nämä työpajat vaativat kuitenkin usein huomattavia investointeja laitteisiin, materiaaleihin ja ammattitaitoiseen työvoimaan. Suuri tai pieni yrityslaina voi auttaa metallipajaa laajentumaan ja kasvamaan – tai selviytymään palkoista ja vuokrista vaikeina aikoina.

Hae rahoitusta

LainapalveluHae tästä


1000 - 100 000 €. Lainapäätös saman päivän aikana. Nopea ja helppo hakemus.
1000 - 200 000 euroa yrityslainaa. Hakemus minuutissa, tarjous jopa tunnissa!
Kilpailuta PK-yrityksen laina. Saat useita tarjouksia, joista voit valita.
Kilpailuta laina. Saat useita tarjouksia 24 tunnissa. Kaikki yhtiömuodot.


Metallipajoja ohjaa ammattitaito ja tarkkuus. Pienet yrityslainat tarjoavat tarvittavan taloudellisen joustavuuden muun muassa investointeihin huippuluokan laitteisiin, edistyksellisiin työkaluihin ja korkealaatuisiin materiaaleihin, jotka ovat välttämättömiä poikkeuksellisen metallityön tuottamiseksi.

  • Laiterahoitus: Erikoiskoneiden, hitsauslaitteiden ja metallinvalmistukseen tarvittavien työkalujen ja koneiden hankinta.
  • Käyttöpääomalainat: Laina, jolla voi kattaa toimintakustannuksia, ostaa raaka-aineita ja maksaa työntekijöiden palkkoja.
  • Laajennus- ja kasvulainat: Työtilojen laajentamiseen, uusien toimipisteiden avaamiseen tai palvelujen monipuolistamiseen.

Pieni yrityslaina voi auttaa metallipajaa selviytymään hiljaisista ajoista tai laajentamaan toimintaansa, hankkimaan laitteita tai remontoimaan toimitilojaan. Tee hakemus tai kilpailuta lainat kätevästi netissä.