Hae pieni laina kampaamolle

Pieni yrityslaina kampaamolle

Kampaamot ovat meille kaikelle tärkeitä. Menestyneen kampaamon ylläpitäminen vaatii kuitenkin muutakin kuin saksia ja muotoiluvahaa; se vaatii taloudellista osaamista, pääomaa, laitteita ja uskollisen asiakkaita. Kun maailmantilanne muuttuu, voi myös kampaamon kysyntä muuttua suuresti. Pieni yrityslaina voi auttaa kampaamoa selviämään vaikeista ajoista, maksamaan palkkoja, hoitamaan kiinteistöön tai vuokraan liittyviä kuluja, hankkimaan laitteita tai laajentamaan toimintaa esimerkiksi uuteen toimipisteeseen.

Hae lainaa helposti

LainapalveluHae tästä


1000 - 100 000 €. Lainapäätös saman päivän aikana. Nopea ja helppo hakemus.
1000 - 200 000 euroa yrityslainaa. Hakemus minuutissa, tarjous jopa tunnissa!
Kilpailuta PK-yrityksen laina. Saat useita tarjouksia, joista voit valita.
Kilpailuta laina. Saat useita tarjouksia 24 tunnissa. Kaikki yhtiömuodot.


Lainaa myönnetään Suomessa lähes mihin vain yritystoiminnan kuluun ja tarpeeseen. Alta löydät muutaman esimerkikin.

  • Käyttöpääomalainat: Päivittäisten toimintakulujen, esimerkiksi vuokran ja työntekijöiden palkkojen maksamiseen.
  • Laiterahoitus: Laadukkaiden salonkituolien, hiustenkuivaajan, pesulaitteiden ja muotoilutyökalujen ja muiden vastaavien laitteiden hankinta.
  • Laajennuslainat: Avaa lisää salonkipaikkoja tai ottaa käyttöön uusia kauneuspalveluita.

Kutsuvan ja tyylikkään ilmapiirin luominen on elintärkeää kampaamoissa. Pienellä yrityslainalla salongit voivat investoida mukaviin huonekaluihin, tyylikkääseen sisustukseen ja tunnelmavalaistukseen. Tai esimerkiksi hankkia laitteita uusien palveluiden tarjoamiseen aina kynsi- ja käsihoidoista esimerkiksi hierontoihin asti. Kaikki varmasti ymmärtävät, että laadukkaat laitteet maksavat. Niiden hankkiminen ei ole siis halpaa.

Tarvitsenko vakuutta?

Tavallisesti pieni yrityslaina ei vaadi vakuutta, vaan käytännössä lainan takaukseksi riittää niin sanottu henkilötakaus. Jos olet kuitenkin esimerkiksi ostamassa kalliita laitteita tai kiinteistöä toimipisteellesi, voivat nämä joskus toimia osittain lainan vakuutena. Saat tarkemmat tiedot tarvittavista takauksista, kun teet lainahakemuksen yhdessä yllä mainituista palveluista. Hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinoa mihinkään.

Yhteenveto

Pieni yrityslaina voi auttaa kampaamoa tai parturikampaajaa laajentamaan toimintaansa, ostamaan uusia laitteita, maksamaan palkkoja tai yleisesti selviytymään vaikeista ajoista yli. Mihin lainaa ikinä tarvitsetkaan, voit tehdä hakemukset helposti netissä.