Pieni yrityslaina kiinteistönvälittäjälle

Pieni yrityslaina kiinteistönvälittäjälle

Kiinteistönvälittäjän arki on paljolti riippuvainen asuntokaupan trendeistä ja yleisestä tilanteesta: välillä mennään kovaa ja kauppa käy, toisinaan on hiljaisempaa esimerkiksi inflaation tai korkojen uutosten takia. Jos yrityksesti tarvitsee väliaikaista rahoitusta esimerkiksi palkanmaksuun, omien toimitilojen remontointiin, toiminnan laajentamiseen tai juoksevien kulujen hoitamiseen, pieni yrityslaina voi olla hyvä ja joustava vaihtoehto.

Hae rahoitusta

LainapalveluHae tästä


1000 - 100 000 €. Lainapäätös saman päivän aikana. Nopea ja helppo hakemus.
1000 - 200 000 euroa yrityslainaa. Hakemus minuutissa, tarjous jopa tunnissa!
Kilpailuta PK-yrityksen laina. Saat useita tarjouksia, joista voit valita.
Kilpailuta laina. Saat useita tarjouksia 24 tunnissa. Kaikki yhtiömuodot.


Kiinteistöala kehittyy jatkuvasti markkinoiden trendien ja teknologisen kehityksen vetämänä. Pienyrityslainat tarjoavat kiinteistönvälitystoimistoille tarvittavat varat sopeutua muutoksiin, tarttua kasvumahdollisuuksiin ja pysyä kilpailukykyisinä.

  • Käyttöpääomalainat: kattavat päivittäiset toimintakulut ja markkinointitoimenpiteet.
  • Teknologiainvestoinnit: Kehittyneiden ohjelmistojen käyttöönotto kiinteistöjen listaamiseen, virtuaalikierroksiin ja asiakkaiden hallintaan. Myös esimerkiksi laina verkkosivuston uudistamiseen kunnolla.
  • Laajennuslainat: Uusien konttoreiden avaaminen, lisäagenttien palkkaaminen tai palvelujen monipuolistaminen.
  • Markkinointilainat: Tehokas markkinointi on tärkeää kiinteistönvälittäjälle. Yrityslainalla voidaan rahoittaa markkinointikampanjoita, digitaalista mainontaa ja sosiaalisen median toimia, jotka lisäävät brändin näkyvyyttä ja houkuttelevat potentiaalisia asiakkaita.

Pieni yrityslaina voi auttaa kiinteistönvälittäjää tai kiinteistönvälitystoimistoa selviytymään vaikeista ajoista (esim. maksaa palkkoja ja vuokria) tai nousukautena laajentamaan toimintaansa (esimerkiksi uudet toimitilat, uusien henkilöiden rekryäminen, uuden toimipisteen avaaminen ja niin edelleen). Voit hakea yrityslainaa helposti ja nopeasti netistä!