Pieni yrityslaina baarille tai kahvilalle

Pieni yrityslaina baarille tai kahvilalle

Baarit ja kahvilat ovat enemmän kuin vain paikkoja nauttia drinkki tai kuppi kahvia – ne ovat koko yhteisön ja kulttuurin keskuksia. Joskus kahvila tai baari kaipaa kuitenkin lisärahoitusta esimerkiksi laitehankintoihin, kiinteistön remontointiin, uuden toimipisteen avaamiseen tai joskus ihan vaan palkanmaksusta ja vuokrista selviytymiseen. Pieni yrityslaina voi auttaa näihin kaikkiin!

Hae rahoitusta

LainapalveluHae tästä


1000 - 100 000 €. Lainapäätös saman päivän aikana. Nopea ja helppo hakemus.
1000 - 200 000 euroa yrityslainaa. Hakemus minuutissa, tarjous jopa tunnissa!
Kilpailuta PK-yrityksen laina. Saat useita tarjouksia, joista voit valita.
Kilpailuta laina. Saat useita tarjouksia 24 tunnissa. Kaikki yhtiömuodot.


Pieni yrityslaina voidaan käyttää moneen erilaiseen tarkoitukseen. Tässä muutamia esimerkkejä.

  • Käyttöpääomalainat: Auttavat vaihtelevien kassavirran ja toimintakulujen hallintaan. Hiljaisempina aikoina voit käyttää siis lainaa esimerkiksi palkanmaksuun tai muiden juoksevien kulujen kattamiseen.
  • Peruskorjaus- ja laajennuslainat: Kun haluat uudistaa sisätiloja, luoda lisää istumapaikkoja sisälle tai ulos tai avaa kokonaan uuden toimipisteen.
  • Laiterahoitus: Investoi erikoiskahvinkeittimiin, baarilaitteisiin ja keittiötyökaluihin. Laitteiden rahoitus onnistuu lainarahalla tarvittaessa.
  • Markkinointilaina: Tehokas markkinointi lisää asiakasmääriä. Pienellä yrityslainalla voidaan rahoittaa markkinointikampanjoita, sosiaalisen median mainontaa ja vaikuttajayhteistöitä, jotka lisäävät brändin näkyvyyttä ja houkuttelevat uusia asiakkaita.

Yhteenveto

Joskus pieni yrityslaina on tärkeä työkalu baarin ja kahvilan toiminnan jatkamiseksi. Yritysrahoituksen avulla voidaan kattaa juoksevia kuluja (palkat, vuokrat, yms) tai esimerkiksi panostaa markkinointiin, toimitilojen remontointiin tai laajentaa uusiin toimipisteisiin.